Sol

Ojojoj vilket väder vi har idag! Helt underbart varmt. Sitter framför garageporten och svettas, kanske kommer några fler fräknar fram idag :)


Jakomdå!

Oj vad tiden går fort, suttit och skypat med Johanna i en timma. Känns som att vi bara pratat i några minuter! Saknar henne nåt fruktansvärt! <3
Har lite ångest ikväll, eller ångest och ångest. Känns lite konstigt bara. Första fredagen på länge då jag inte är på lilla! Haha, och så när man är på fb och glor runt och ser när folk lägger ut bilder därifrån så känns det som att man missar nåt. Mitt kära lilla, haha ;D
Ligger istället hemma i soffan i min ensamhet och glor runt. Har sett film med Elin och Simon tidigare. Sen ville Simon ha skjuts hem så vi körde runt stan ett varv men det såg ändå inte ut att vara nå mycket folk ute. Jag måste ju spara krafterna!! ;D
Nu måste jag gå och sova. Måste ladda batterierna så jag orkar med filmmys imorgon med! ;)

Långhelg.

Nu är helgen nära, bara 5 timmar kvar! Har tagit ledigt måndag så jag får lång helg ;D

Men fredag och lördag blir det nog lungt, måste spara krafterna till på måndag då vi ska fira mig, blir en lång dag då jag först ska bjuda mina päron på smörgåstårta på förmiddagen och sen ska jag göra mig iordning för kvällen då mina vänner kommer och ska äta och dricka :)
Får se sen var vägen leder oss men vi kommer säkert ha en väldigt bra kväll!


Hujja!

Jaha, då var den här dagen över.. Har hunnit jobba 8h sen direkt på gymmet med Linn, körde stenhårt! Skakade som en vibrator typ en timma efteråt, träningsvärken kommer kännas imorgon!
Sen kom Elin förbi och färgade min fina utväxt. Tack snälla du ;) efter att hon åkt så var blev det filmmys, såg Machine Gun Preacher. Men var tvungen att pausa den, ögonlocken kunde inte hålla sig öppna :/ men det vi såg var iaf väldigt bra! Måste se klart den :)
Och nu med lite smått huvudvärk ska jag stänga mina blå och sova som en stock till halv 8 då arbetet kallar.


Redan fredag imorgon, vart tar tiden vägen?


Hipp hipp hurra..

Min födelsedag närmar sig och med stora steg. Men nu är allt planerat klart iaf! Blir att vara i Nyborg hos mina föräldrar då min lägenhet är alldeles för liten för mig och mina vänner att röra oss i. Och sist vi var alla här så drog jag på mig en varning + en fet böter och det vill jag inte göra om!
Tänkte först beställa och köpa en smörgåstårta från nåt ställe men då erbjöd sig min kära Elin att göra en åt mig. ;D <3 Och då vet jag att den är god! Måste gå och handla nu här nån dag så jag får gjort bort det. Den ska inte göras förrens på söndag så jag har än lite tid på mig.
Och idag har min käre far bytt bort mina vinterdäck till sommardäcken och så säger han att 2 av dom är helt slut :/ Så där rök ca 1500 spänn till nya.. Skit! Vill inte lägga pengar på sånt där, måste spara till i sommar! Har min första riktiga semester i sommar och den ska inte spenderas i kalix ;P

Såjaa..

Vilket jäkla pissväder vi har alltså, är sjukt less. Vill ha strålande sol och massor med plusgrader så den här förbannade snön försvinner nån gång!
Ska strax iväg på gymet. Tänkte vara lat men då tvingade min vän med mig och det var bra. Fläsket ska bort!

Vila!

Ligger i vilorummet på jobbet och myser! Steg upp före klockan 6 imorse så jag är ganska trött, svårt att hålla sig vaken ;)



Ja fy fan!

Sitter hos Linn och Fredrik med Mia utan Linn ;) hon är på väg hit så snart är vi samlade! Pussen!


Takida

Jaha, idag är konserten som inte jag ska på! Men efterfesten på lilla lär vara grym. Ska bli riktigt kul :)
Kan iaf meddela att mina kilon bara förvinner. Är nu uppe i 10,5 när jag vägde mig igår! Och än finns det att ta från. Känns helt sjukt att jag äntligen tagit tag i den här skiten som jag gått och burit på allt för länge. Nåja nog om det! ;)
Ska och vara chaufför åt mamma och hennes väninnor sen kring 17 och efter det ska jag börja göra mig klar för kvällen. Blir att vara hos Linn och Fredrik utan Linn, haha! Hon ska jobba på konserten så hon kommer först efteråt :/  Får se om Mia och Simon kommer också, annars är det bara jag och Fredrik :)
Nå nu har jag skrivit allt jag kommer på så vi hörs nån annan gång! Hej ;b

Vackra dag!

Vad det är härligt att vara på jobbet när det är strålande sol! Är ute med barnen och njuter :)

Senare blir det att åka till mor och far, har inte hunnit vara dit på hela veckan. Blir att äta middag där och mysa lite. Ska också prova deras crosstrainer då jag inte ids fara på gymet idag ;)
Sen blir det filmmys hemma hos mig!


En ny Elin..

Kan inte fatta att jag känner mig så annorlunda bara för att jag väger lite mindre. Mår så sjukt bra :)

Känslan är oberskrivlig. -9kg!

Jag är inte den enda som tappat några kilo. Mamsen är så snygg ;)

I try to forget..

Jaha, då var man med blogg.. Har hållt mig undan i 23 år så det här var nåt nytt och jag har ingen aning vad jag ska skriva! Haha :D Emme, hur gör man? ;)

Nåja, alla var ju nybörjare en gång. Kanske kommer in i det snart!?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0